MADE IN CHINA

Hej och godmorgon på er, tänkte jag säga men inser att det inte riktigt är morgon fortfarande. MEN för mig är det de då jag har lov. Hade helt fullt upp igår så hann inte riktigt skriva vad jag hade för mig igår, tar det nu tänkte jag.

Åkte hem från landet runt lunch och stack direkt iväg för att köpa present då jag skulle ut och äta för att min kära Elin fyllde år igår. Åkte sedan bara direkt hem, duschade, gjorde mig iordning och åkte in till stan.

Vi möttes upp på ett ställe som heter Olssons Vin. Delar sittplatser med Kafé magasinet, jättebra ställe verkligen. Där tog vi en fördrink och lite chark.

Hade på mig blus från Zara, inte riktigt kommit till användning innan då den är väldigt genomskinlig men hade den med en blazer över så det blev bättre.

Sedan så gick vi vidare till Made in China som ligger precis bredvid Olssons vin.

Aldrig varit där innan men blev verkligen positivt överraskad. Älskar ju Asian Fusion mat som de har och det var verkligen jättegott. Cool miljö och bra service. Vi tog in någon meny med smårätter och favoriterna var tuna tartar och dem salladsbladen med kött på.

Jag, Elin, Miyo och Alfred gick sedan vidare och mötte upp lite kompisar. Var ju både måndag och röd dag så det mesta var stängt men blev en mysig kväll ändå, graattis igen Elin<3

  • Livet

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Ser supermysigt ut!!
nouw.com/filippaml
ninaramstedt
ninaramstedt,
JeyJey
JeyJey,
Jätte mysigt 😊
nouw.com/jeyjey
sofiahanikat
sofiahanikat,
gud så härligt!
nouw.com/sofiahanikat
Emiz
Emiz,
Maten såg otroligt god ut! Ha en trevlig vecka! Kram ☺️
nouw.com/emiz
MirandaBrander
MirandaBrander,
Men ååh de har så god mat där!!! 😍👌🏼
nouw.com/mirandabrander
Amandapersso
Amandapersso,
maten ser så god ut!! <3
nouw.com/amandapersso
Ellifrykback
Ellifrykback,

LIKNANDE INLÄGG