LV NEVERFULL

”Hej! Vilken storlek har du på din Louis Vuitton väska? Är du nöjd med den? Är vädligt sugen på att köpa en neverfull, men är osäker på storlek.. Kan du inte göra en "what's in my bag" inlägg?
Kram:)”

Hej! Jag har storleken MM på min väska, dvs mellan modellen, finns en mindre och en större. Är jättenöjd med den verkligen, perfekta vardagsväskan som är klassiks och tidlös. Tycker modellen är perfekt då den lilla blir alldeles för liten och den stora något stor så tycker absolut det blir lagom. Får plats med det jag behöver till vardags och får i datorn också om jag vill det.

Man får ju även med en liten kuvertväska som egentligen ska vara som en nesecsär men tycker bara den tar plats så brukar ha den ibland om jag går ut och bara vill ha något litet med mig.

Det jag sedan alltid har i min väska är, nycklar, hörlurar och plånbok (viktigast!!). Sedan har jag alltid en hårborste samt en nesecsär med massa nödvändigt såsom nässpray, alvedon, läppbalsam, tamponger osv. Sedan är alltid min kalender och mitt pennfack med samt en powerbank.

Nesecär från Amelie Sofie

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

filippalarn
filippalarn,
idanyman
idanyman,
Sååå fin😍
nouw.com/idanyman
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG