LIVET

Från dagens location på Johan & Nyström. Slutade vid 4 idag, den absolut tuffaste dagen med långa lektioner. Hade 2 prov idag och det tar ju på krafterna, men nu är det gjort och det är alltid skönt att få undan saker. Efter skolan satte jag mig sedan och tog en liten fika, skrev på en inlämning och väntade in mamma då vi skulle gå och prova ut folkdräkt. Har som ni kanske vet folkdans varje vinter med skolan så folkdräkt till det behövdes provas ut som alltid så nu är det gjort också.

När jag kom hem sedan åkte jag och hämtade ut ett paket och även mitt kööööörkort, kul att ha det. Blir lite extra verkligt då hehe.

Landade sedan hemma och då var klockan 20 och kände mig bara lite tömd på energi, inte så konstigt egentligen men fick bara sån ångestklump i bröstet och någon slags inre stress. Kan många gånger få så delvis när jag har mycket men även när jag har kontroll på saker och ting. Som nu till exempel, det är mycket med skolan, plugg, uppstart av UF företag, körkortet (som nu iallafall är avklarat), jag har verkligen koll allt och jag ligger i fas men det är ändå någonting som gnager inom mig när jag väl har mycket att det alltid känns som jag missar något och det gör att jag inte riktigt kommer till ro. Jag antar att det kanske är att jag behöver känna sånt behov av att ha kontroll och ha allting så organiserat. Men jag vet också att det släpper och man får helt enkelt infinna sig att man inte alltid kan må heelt hundra, även fast man vill och även fast man "borde".

Det blir lätt att man bara skriver om dagens ytliga saker eller några fina bilder från en god middag men jag känner att jag vill att man ska kunna få just kombinationen av det på min blogg, att det ska vara mitt free space när det är lite mycket ibland och det behöver komma ut.. Många gånger skriver jag även dagbok när jag kan känna såhär då det kan ligga bakomliggande saker som gnager inom en som bara behöver komma ut på papper, något jag tycker man borde testa då det kan få en lätta på hjärtat lite<3


Gillar

Kommentarer

escali
escali,
gillar att du vet vad för feeling din blogg ska ha! Besides, loving the green pants! <3
nouw.com/escali

LIKNANDE INLÄGG