LITE FRÅGOR

”Måste skriva att jag tycker du har en SÅN FIN stil!!! Vill bara kopiera allt!

sen undrar jag också vilket gym du tränar på? Har kört på Friskis i annan ort innan men ska nu börja på ngt nytt i Gbg/Kungsbacka & undrar om du kan rekommendera ditt? (Samt pass?)

lycka till med körkortet!!! <3”

Först och främst, tack snälla vad glad jag blir<3
Till frågan då så gymmar jag på Nordic Wellness och har alltid gjort, har ju därmed inte jättemycket att jämföra med. Men jag är väldigt nöjd, har väl främst tränat där för att det är nära hem, de har bra pass och är fräscht, finns i princip överallt osv. Annars vet jag att Sats är bra, något dyrare och tror inte riktigt de har lika bra pass.

De absolut bästa passen på Nordic skulle jag absolut säga är FIGHT, det är extremt bra kampsport-träning med blandning av lite olika boxningsstilar som MMA osv. Tycker detta är extremt bra tuff träning som är kul!
Sen gillar jag crosscage som är högintensiv stationsbaserad träning som får en att träna hela kroppen. För kondition gillar jag spinning mest!

Det gäller helt enkelt att testa sig fram och se vad som passar en bäst och vilken lärare man tycker om mest som har bäst pass. Så mitt tips är att testa på massa pass och olika tränare så kommer man snart inse vad som passar en!

Hoppas det var till någon hjälp<3

Så fin! Kan du inte visa vilket smink du använder och hur du gör?”

Tack! Det kan jag absolut göra ett inlägg om <3

kan man få önska en vlogg? med dig o omgivningarna”

Har funderat lite på det någon gång att kanske lägga upp lite på youtube så om det hade varit önskat hade jag nog kunnat testa. Tycker sjölv det är bland det bästa som finns att ligga och kolla vloggar, speciellt från sånna i min ålder som lever ett vanligt liv liksom. Så det kanske är något jag kan ge ett försök..

"vart är din snygga gröna jacka ifrån?"

Den kommer från Weekday!

var är badrocken ifrån? jättefin”

Tack! Den är från Gina Tricot, vet att liknande finns på H&M och oftast i underklädersbutiker som Hunke Möller!

vartifrån är din skinnjacka? superfin”

Den är ifrån Zara, dock köpt för ca 2 år sedan, tack<3

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG