LIFE UPDATE

Heej på er!

Dagarna rullar på nu och det blir lite lättare och bättre med knät för varje dag så det är skönt att det går framåt. Kunde köra bil i helgen igen vilket var så skönt, en annan frihet då att kunna åka iväg lite som man vill.

Tagit lite härliga fikor och middagar med Johanna och Martina i veckan, fixat naglarna igen hos Sanna vilket var skönt och spanat in massa möbler och inredning då jag faktiskt ska flytta till hösten (!!). Inte nämnt det alls innan men det blev klart för någon månad sen så till höst lämnar jag Göteborg för Stockholm. Alltid haft det i tankarna så det känns väldigt rätt, sen att våren blev allt annat än man tänkt men nu har jag detta att se fram emot vilket är skönt och ibland sker inte livet i den ordning man velat men detta kommer bli bra <3

Blir fokus på rehab och träning nu framöver, får börja gymma nu så då kan jag göra annan träning för kroppen vilket blir skönt och så står lite andra planer på schemat vilket blir bra och viktigt att ha som sysselsättning.

I fredags hos Johanna <3

Lite windowshopping, gillade detta soffbord men även inne på något glasbord. Vill i från med för mycket marmor och guld och istället ha minimalistiskt och klassiskt.

Gårdkvällens vääldigt goda chark och vegansk paneng med nudlar. Försöker verkligen äta mer vegetariskt, sett mycket bra dokumentärer hur bra det dessutom är för återhämtning av skador så det gjorde mig motiverad om något. Men tror inte heller på att avsluta helt så det blir allt eller inget utan istället försöka välja bättre val och i de lägen man kan, tror det är mer hållbart så.

Hoppas ni haft en fin helg kram!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Ebba
,
Vart hittade du soffbordet? Otroligt snyggt
oliviaskoglund
oliviaskoglund,

LIKNANDE INLÄGG