LATELY

Heej på er!

Stått lite tomt här det senaste men jag har verkligen haft fullt upp med jobb. Jobbar som sagt på en restaurang nu här uppe på landet under sommaren så det har varit en del med att komma igång med det. I måndags hade vi kick off hela dagen, vi gick igenom allt inför sommaren, hur dem vill ha det och lite sånt. På kvällen åkte vi sedan i storm och spöregn till Björholmen där vi åt middag och bastade/badade tills sent på kvällen.

Igår började jag tidigt och jobbade sedan tills 23 så det blev en lång dag, men jag trivs så det känns ändå kul! Vi bytte även meny och hade avsmakning och vinprovning.

Idag ska jag också jobba vid 16 men innan dess vill jag ta mig ut på en promenad i regnet eller springa lite. Inte blivit någon träning sen jag kom upp till landet vilket jag alltid märker av att jag mår sämre av. Det har däremot inte alls varit bra väder det senaste då vår kära sommar vi hade i maj med 30 grader och sol varje dag bara försvann, men så länge jag jobbar så gör det inte så mycket. Nu ska jag ta mig ut, puss!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Så härliga bilder😘⭐️
nouw.com/faronsson

LIKNANDE INLÄGG