LATE NIGHT THOUGHTS, MY EVERYTHING <3

Mina fina, älskade och starka syskon. Så olika men så lika. Vad hade jag gjort utan er?

Fredrik, ni ser ju inte alltid honom lika ofta här men det blir ju så när Elin också håller på med sociala medier och inte Fredrik. Min storebror är världens mest genomgoda, snälla och hjälpsamma person. Du vill ju mig och Elin alltid väl. Allt du gjort för mig och hur du alltid bryr dig. Du är så fin min älskade storebror. Att det är 7 år emellan oss är svårt att förstå, för ibland känns du ju nästan som min lillebror när vi skoj bråkar och tjafsar. Men det är ju så det ska vara mellan syskon.

Och Elin, min allra bästavän i livet, som kan gå mig på nerverna så grovt och få en irriterad som ingen annan men som också kan få mig som allra lyckligast. Du kan få mig att skratta som ingen annan och du förstår mig som ingen annan. Med dig behöver jag aldrig tänka, på hur man är eller bör beter sig. Det är ju bara så naturligt, att vi skulle växa ihop såhär är det bästa . Du är så driven och fin, alltid hård mot dig själv med höga krav men ändå så ödmjuk.

Vad hade jag gjort utan er mina syskon? Världens bästa människor, ni förtjänar allt bra här i livet <3

Vill bara skriva detta för att jag vill visa min tacksamhet för allt ni gjort för mig och för hur glad jag är över er även fast man kanske inte alltid visar det så mycket som man borde. Kanske klyschigt men det är så sant, ta ingenting för givet och stanna upp ibland och uppskatta det ni faktiskt har. Man kommer tacka sig själv för det sen.

Gillar

Kommentarer

wille
,
Elin is the bestest 😉
filippaml
filippaml,

LIKNANDE INLÄGG