LASHLIFT & BB-GLOW

Samarbete med Beauty Boutique

Igår var jag ju och testade att göra lashlift och BB-glow som det kallas för första gången vilket jag var så förväntansfull för. För att dra lite kort vad det är så är ju Lashlift att man naturligt böjer fransar och sedan tar en slags kräm för att de ska hålla sig böjda som sedan håller i 4-6 veckor, man kan då ytterligare ha mascara på det för extra wow- resultat men det ser verkligen sminkat utan någonting alls vilket är skönt om man vill slippa allt det men ändå se lite piffig ut.

För mig som naturligt har fransar som inte alls har någon naturlig böjd kändes det verkligen som nått för mig att testa. Böjer alltid fransarna annars för att få till den böjen vilket direkt alltid gör att jag ser mer sminkad ut, vilket däremot sliter väldigt mycket på fransarna. Lashlift sliter ju inte alls utan istället stärker då man får ett slags serum efter som även förbättrar fransarnas kvalité. Blev sååå nöjd med detta och det gjorde verkligen sånt lyft för ögat, man ser liksom sminkad ut trots att fransarna är osminkade.

Sedan testade jag ju då även på BB-glow vilket är lite som microneedling där man använder ett BB-serum som "levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar." Detta ska då hjälpa att få lyster, en jämn hudton, ta bort pigmentfläckar och hjälper även om man har acne osv.

Direkt märkte jag att jag fick en mycket mer jämn hudton men det riktigt resultat ser jag sedan när jag tvättar bort själva krämen efter 48h och sedan kommer resultat byggas upp och man ska sedan på 3-5 återbesök för att bygga upp ett långvarigt resultat. Men än så länge så blev hyn verkligen glowig som ni ser på bilderna så jag ser verkligen fram emot att bygga upp detta.

Detta gjorde jag på The Beauty Boutique i Göteborg så jag fick även chansen att ge ut en rabatt på 100kr om ni uppger mitt namn i kassan. Så känner ni för att testa om t.e.x lashlift är något för er kan man ge det en chans och då till lite bättre pris <3 För att boka tid kan ni göra det häär! Kram

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG