KONST

Innehåller affiliate-länkar

Heej på er!

Nu är det helg igen och jag är hemma för en gångs skull vilket varit väldigt skönt. Sov ut imorse utan att ställa klockan vilket var välbehövligt om man säger så. Denna vecka har bara gått åt att jobba en massa och träna sen blir det inte så mycket tid till annat helt enkelt.

Idag var jag först och lämnade in bilen för att byta till vinterdäck med tanke på att det är minusgrader på mornarna nu.. Sedan så har jag försökt ändra om hemma lite med tavlor och min tavelvägg, vilket tog sin tid minst sagt. Har fått x antal sammanbrott när tavlor ramalt ner och spikar som vägrat sätta sig, meen nu tror jag att få fått till en snygg kombo. Fått hem tavlor från Poppy Posters som är min nya besatthet, vill fylla hela mitt framtida hem med deras tavlor.

Köpte lite nya träningskläder i veckan då jag egentligen skulle leta skidkläder inför vintern (ska berätta mer om det framöver) men kunde inte motstå dessa tights, så så sina oh älskar modeller när med två uppdelade färger. Ni hittar dem häär (klick).

Nu ska jag sticka iväg och träna så får jag se lite vad som händer ikväll, om det blir hemmamys eller träffa lite kompisar. Men imorgon däremot ska jag träffa en tjej som heter Sarah och fota lite så det kommer nog bli jättebra! kram

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG