KOMMANDE VECKA

Tänkte att det hade varit kul att se lite vad jag har för planer denna veckan, gillar själv att läsa dessa inlägg och kan vara skönt själv att skriva för sin egen skull.

Måndag; Idag måndag så har jag som ni såg i tidigare inlägg varit i skolan som vanligt, fikat, pluggat lite och tränat. En rätt vanlig dag med lite roligt <3

Tisdag; Har lång skoldag som alltid och slutar vid tio över fyra. Behöver sedan åka hem direkt och sätta mig med natur då jag har lov på torsdag.. Har sedan ridning på kvällen.

Onsdag; På onsdag blir det en kort skoldag och sedan så ska jag direkt åka på ansiktsbehandling, brukar göra det emellanåt dels för att det är väldigt avkopplande sen så är det väldigt bra för hyn såklart. Hade en del problem med hyn i nian och sen dess har det blivit att jag gått till mammas ansiktsterapeut när man känner att det behövs. Vill även fixa ögonbrynen..

Torsdag; På torsdag så är det skola och sedan ska jag jobba på pappas jobb då, och framförallt PACKA. Brukar bli att man skjuter upp det så behöver packa, packa, packa på torsdag..

Fredag; Dagen innan Bad Gastein (!!). Blir nog en del packning här med, ska försöka träna och sedan kommer min syster eventuellt hem så ska vara massa med henne. Tror även vi ska ut och äta på kvällen så det blir nog mysigt.

Lördag; Lördag blir att gå upp tidigt då vi åker till badgaaaaaaaaaa, (tagga). Flyger på morgonen och är framme vid lunch. Blir att checka in och allt sånt.

Söndag; Bara ha världens bästa dag och vecka i Bad Gastein och njuta av inga måsten<3

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG