KLASSISKA NAGLAR

Hej på er, hoppas allt är bra med er<3

Var tillbaka hos älskade Sanna för att fixa naglarna igår och detta säger jag inte bara men asså hon är verkligen så stört bra på det hon gör. Har alltid haft så dålig kvalité på naglar men nu växer dom så mycket, och ser efter 4 veckor utväxt helt perfekta ut. Får liksom fila ner dom för att dom blir för långa. Så nu valde vi en lite mer vågad färg men som är väldigt klassiskt och snyggt. Är så glad att jag börjat göra gellack och förstärkning för oavsett när jag nu håller på massa med sjöräddningen och crossfit så är alltid naglarna helt top notch, aldrig något avslitet nagellack efter 2 dagar eller brytna naglar.

Sen att det förgyller ens dag att gå till henne för att hon är världens härligaste tjej är ju bara en anledning att gå dit i säg haha. Nej men detta är inget jag behöver skriva utan det är verkligen ett genuint tips om ni bor i Göteborg, Sanna Andrén nailcare söker ni på.

Annars så är det massa jobb nu men ska ta mig till crossfiten ikväll då jag verkligen känner nu när man blir så trött av jobb och mörker att det ger mig energi. Att lägga sig i sängen nyduschad och tränad är ju världens härligaste känsla så det ska jag göra trots att jag är så frusen och trött nu att jag bara vill bädda ner mig under täcket. Kram på er

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG