JAG SKA FLYTTA TILL STOCKHOLM(!!)

Som jag nämnde i något inlägg tidigare så ska jag faktiskt flytta till Stockholm i höst vilket känns så himla kul. Boendet och allt är klart så i augusti flyttar jag in i min egna älskade fina etta som verkligen passar mig perfekt. Planen är att börja plugga, men tänker att jag går in mer på det när det närmar sig, vill inte riktigt jinxa det då intagning och alls sker rätt långt in på våren så man vet ju inte till 100% med sådant än.


Har ju sedan lång tid tillbaka, egentligen sedan min syster flytta till Stockholm känt att jag verkligen älskar att vara där och känt att det är dit jag vill flytta när det blir dags. Ingen annan studentstad som riktigt lockar mig även fast det självklart är sjukt kul med allt studentliv runtomkring plugget i vissa städer men ja, känner ändå att det andra väger över och Stockholm när helt enkelt mer rätt och passar mig bättre.

Detta innebär såklart att jag ska inreda mitt helt egna hem vilket ska bli så himla kul. Samlat på mig en del grejer nu från student och köpt en del så vissa delar har jag men självklart alla all stor inredning inhandlas. Gillar ju stilen med skandinaviskt och minimalistiskt men med en personlig och hotell touch. Men ja, har ju gott om tid på mig nu vilket ska bli lite mysigt att ta god tid på sig att kolla runt och inte stressa till sig massa inredning så ska försök ta det allt eftersom och börja kolla massa inspiration hur man faktiskt vill ha det.

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG