JAG HAR TAGIT KÖRKORT

Som ni ser i titeln så har jag äntligen tagit köööööööörkort. Sån jävla lättnad alltså. Klarade teoriprovet i onsdags och uppkörningen idag, båda på första försöket vilket känns väldigt skönt. Har haft detta i bakhuvudet konstant de senaste månaderna men längtat sen jag blev 16. Alltid varit fast besluten om att ta det direkt när jag blev 18 (ish hehe) och började övningsköra direkt och så blev det. Sån frihet och sån lättnad.

Nu behöver jag aldrig mer tänka på att plugga teori eller åka ut och övningsköra med mamma. Rätt jobbigt att ha det i tankarna när man redan har mycket plugg som det är i skolan. Nu är jag väldigt glad som ni nog förstår, var mer nervös för teorin konstigt nog. Beror väl på att man aldrig riktigt vet med teorin förens man sitter där då Trafikverket har rätt oklara frågor ibland. Kan verkligen verkligen tipsa om att boka en enkel körlektion innan uppkörningen så att man tillsammans med sin lärare kör till Trafikverket och värmer upp och sedan så kan ens lärare åka med på uppkörningen om man vill vilket min gjorde. Detta gjorde mig mycket mer avslappnad och det kändes som en vanlig körlektion så det är ett tips.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

linnvikman
linnvikman,
malingrubb
malingrubb,
STORT GRATTIS! Alltså jag minns vilken jäkla lättnad det var när man äntligen fick det där jäkla körkortet. Bästa investeringen jag gjort i mitt liv!
nouw.com/malingrubb
Julia
,
grattis. Vad har du ikväll? blogga gärna mera om dina dagar! Älskar din blogg :*
Julia
,
grattis. Vad har du ikväll? blogga gärna mera om dina dagar! Älskar din blogg :*
Julia
,
grattis. Vad har du ikväll? blogga gärna mera om dina dagar! Älskar din blogg :*
Johannaforslund
Johannaforslund,
Åh vad kul, Grattis!!
nouw.com/johannaforslund
Soxer
Soxer,

LIKNANDE INLÄGG