IN STORE

Innehåller affiliate-länkar

Heej på er! Sitter nu på ett fik och har ätit en god lunch efter lite strosande i stan. Återigen strålande sol idag och jag njuter så mycket av detta höstväder. Känns som jag inte riktigt uppdaterat er på länge vad jag gör just nu men är fortfarande lite i en mellanperiod kan man säga, så det jag gör just nu är väl bara dels att försöka njuta av att hela tiden inte ha allt planerat och att man för första gången i sitt liv kan bestämma exakt vad man själv ska fylla sina dagar med. Men förutom att planera resor för vintern och våren så är jag lite i uppstarten av några små projekt som jag nog kan berätta mer om snart och jobb jag inte riktigt kan dela med mig av nu.

Så ja, mina dagar ser rätt olika ut och jag gör har för mig inte allt möjligt, inte så mycket klarhet kanske men ja, det jag kan säga nu. Hittade förövrigt så mycket fint i alla butiker som fått in alla höstnyheter nu, mycket beiget, rutiga fleecejackor och härliga kappor.

Blev kääär i denna skjorta, så himla fräsch och fin färg och speciellt de breda ärmarna.

Rätt ball lite udda blazer, om man vill ha något utstickande lite mer rockigt.

Världens härligaste teddyjacka, älskade denna. Har en liknande lite större från h&m annars hade denna fått följa med hem.

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG