IN MED DET NYA

Innehåller affiliate-länkar

I mellan åt får jag sånna perioder jag bara vill storstäda rummet, ha allt rensat och bara byta ut hela garderoben mot nytt, fräscht. Efter nyår är en sån period. Satte mig och köpte massa massa nytt kläder idag, och jag älskar sånna perioder man är jätteinspirerad kring kläder, så jag tänkte visa er massa fint jag hittade när jag kikade runt.

Läder är så trendigt och snyggt nu, tycker det är de perfekta kläderna att ha vid festligheter då det verkligen är snyggt på alla, sticker ut och ändå är något man känner sig bekväm i. Om det är något man ska ha nu är det ett par snygga skinnbrallor och en nice skinnkavaj.

Något som jag alltid gillat är grönt, och just pistachgrönt/ljusare grönt kommer vara väldigt inne i vår vilket jag älskar, så så fint. Vet att bl.a &otherstories fått in så sjukt mycket fint med just dem färgerna (bilderna nedan).

Stora kavajer är typ det bästa plagget att ha i garderoben, älskar att göra en vardagsoutfit mer uppstyrd med det eller ha på fest. Vill absolut köpa mer färgglada sådana i olika material.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

MillaSvensson
MillaSvensson,
Åhh vad snygga kläder 😃
nouw.com/millasvensson
Isabella
,
Så snyggt alltihop!! Jag har en fråga/önskemål till dig, jag är en väldigt lång tjej ca 178 cm lång, och har väldigt svårt att hitta skinnjackor då alla är för korta, går jag upp en storlek blir den istället för stor eftersom jag är rätt smal... Som jag fått min uppfattning så ser du också ganska så lång ut (?)❤️ skulle du kunna tipsa om skinnjackor? Vilken har du?

LIKNANDE INLÄGG