HUDVÅRDSPRODUKTERNA JAG INTE KAN LEVA UTAN

Innehåller affiliate-länkar

Jag har med all sannolik nämnt dessa produkterna innan då jag är en trogen Dermalogica användare. Jag har sedan låång tid tillbaka varit väldigt intresserad och mån om hudvård då jag i slutet av grundskolan fick rätt stökig hy vilket gjorde att jag ville göra allt för att förbättra den. Det var då jag blev noga med att gå till professionell hjälp som kollade ut exakt vad som behövdes för min hudtyp och på den vägen blev det. Har sedan dess alltid hållt mig till dessa produkter som fungerar väldigt bra för mig, och speciellt serien "ultracalming" som är extra skonsam och väldigt skön mot hyn. Så man ska givetvis anpassa produkter efter sin hy men dessa nedan vet jag funkar för i princip alla typer, har man extra torr hy kan man lägga till någon olja bara t.e.x.

Så tänkte ta steg för steg med produkterna;

Om jag har haft smink tar jag alltid först Precleanse på en bomullspad. Seriöst ENDA produkten som får bort min mascara i och med att jag alltid använder vattenfast sådan,

1. Ultracalming cleanser - världens skönaste ansiktsrengöring som typ kyler ansiktet och får en att känna sig väldigt återfuktad. Inte en sådan som skummar utan är mer krämaraktig.

2. Multi active toner - som en spray mist som är väldigt skön att ta efter rengöring, ett stort TIPS jag försökt göra efter rengöring det senaste är att spraya toner på en bomullspad och dra över ansiktet för det finns ofta väldigt mycket skit kvar i ansiktet som ligger och täpper igen, även när jag duschat och tror att man är hur ren som helst.

3. Ulracalming serum concentrate - även denna är från ultracalming-serien och jag seriöst dör för denna. Så snäll mot huden och denna ihop med moisturizer ger världens glow och återfuktning.

4.Active moist - jättebra fuktkräm att ta EFTER serum (viktigt då serumet sjunker ner i hyn mycket bättre som första lager fukt). Denna är fri från olja vilket är bra om man nu har mer åt blandad-oljig hy. Har man mer åt det torra håller är Skin smoothing Cream jättebra och väldigt återfuktande.

Det är egentligen min vardagliga rutin men sedan har jag två masker och en peeling som jag kör en gång i veckan ungefär för lite extra boost.

Daily microfoliant är en "torr peeling" i förpackningen som man blandar med några droppar vatten som man sedan varsamt masserar runt i ansiktet tills alla korn är borta. Man får extremt len hud och den är väldigt bra för hyn.

Till maskerna använder jag Sebum clearing masque när jag vill köra lite mer djup rengöring då den jobbar upp skiten som finns nere i hyn och Skin hydrating masque för ren återfuktning och oj vilket glow man får av denna, man kan även sova med den över natten för extra bra resultat. Tips är också att köra punkt markerat med masker då man ofta har lite olika hy i ansiktet, man kanske har lite skitig hy i pannan och hakan och då kan man köra Sebum clearing där medans man har torr och dyster i resten av snittet och där kan man köra Skin hydrating.

Hoppas ni fick lite tips då jag verkligen är så insatt i sånt här som ni kanske förstår hehe, och att det kommer fram hur genuina tips detta är för jag menar verkligen 110% hur grymma dessa produkter är, och hur viktigt det är bra med hudvård och inte sådant med massa parfym från ICA liksom. Det är enligt mig värt att lägga några extra slantar på BRA hudvård då det är grunden för fin lyster och utstrålning från hyn och för att smink ska sitta fint. kram

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Haha använder typ exakt samma, älskar dermalogica! Men undrar om du använder Foreo eller har testat? Vad tycker du isåfall?
oliviaskoglund
oliviaskoglund,
Åh samma här, är besatt hehe. Inte alls testat foreo faktiskt men vill verkligen göra de och se vilken skillnad man får, ska försöka införskaffa mig så kan jag skriva om det😻
nouw.com/oliviaskoglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG