HÖSTSKOR

Innehåller affiliate-länkar

"Hej! Din blogg är en av dom få jag läser! Därför undrar jag om du skulle du kunna göra ett linlägg med lite höst inspiration? vilka skor som är perfekta under hösten & vilka jeans/byxor som passar till, behöver lite tips på hur jag ska klä höstskorna!"

Hej, vad glad jag blir, självklart kan jag göra det! Tycker själv det kan var lite svårt med just skor för hösten/vintern då jag föredrar sneakers men det går såklart inte alltid ihop med både väder och outfits så då kan lite andra alternativ vara bra.

Tycker alla borde ha ett par lägre boots som passar till vardags för hösten, extra snyggt med spetsiga till bootcut men även smala jeans och loose fit. Har mina klassiska från Acne som jag investerade i och älskar verkligen dem, kommer alltid till användning vid alla tillfällen och något man aldrig tröttnar på.

Här ni hur det kan vara väldigt snyggt med mer lösa byxor som kostymbyxor eller bootcut med en spetsig tå, men som även passar till tightare byxor. Medan en grövre känga ofta går lite bättre med tighta byxor som på bilden.

Sedan älskar jag ju Dr Martens och boots som är mer åt det hållet. Blir ofta en väldigt snygg kontrast om du har något som är lite väl uppklätt, stelt eller tråkigt då det ger en lite med rockig känsla.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG