HÖSTENS MUST HAVES

Innehåller affiliate-länkar

Känns som jag återkommer till detta men nu när jag stoorrensade min garderob så inser jag hur tydligt det blir vilka typ av plagg jag använder konstant och vilka som blir liggande. Det är ju just dessa basplagg som är grunden till att få till outfits i alla lägen som används mest - sedan kan man ju addera detaljer eller ytterligare köpa roligare färger eller material av dessa plagg.

Basic tanktops är något jag fått upp ögonen för lite i sommar och något som funkar lika bra i höst. Så himla simpelt men fräscht och går att matcha med allt.

Ett par loose fit jeans, om de nu är lite mer mom-jeans stil eller flare. Behöver själv införskaffa mig ett par riktigt snygga jeans. Älskar när de är högmidjade och lite åt de utsvängda hållet.

Långkjol. Passar till allt då det går att ha med sneakers och en stor blazer till vardags eller en top och klackar till fest. Älskar sådana i siden som många affärer börjat ha på senaste tiden, enkelt och elegant.

Öppna skor/sandaler/klackar. Som ni ser på dem flesta streetstylebilder ovan är många skor öppna, både klackar och sandaler, kanske mindre praktiskt när det är ruskväder, men de fina höstdagar är det faktiskt en väldigt snygg detalj som ger en lite mer avslappnad look. Sen tycker jag speciellt att det är väldigt snyggt med spetsiga klackar/boots/sandaler som ger lite mer uppklädd feeling.

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Så mycket fint!!
nouw.com/kellyericsson

LIKNANDE INLÄGG