HAPPY FRIDAY

Kappa/NAKD - Skjorta/Hunky Dory

Efter ännu en heektisk vecka är det äntligen fredag. Tråkigt att leva för helgerna bara men när det är såhär mycket med skola och allt annat i livet så är det mer än uppskattat med ledighet.

Gårdagen spenderades först i skolan, sedan var vårt UF företag på säljutbildning på handels och därefter hade vår rådgivares företag glöggmingel där vi spenderade kvällen. Var helt slut igårkväll efter den dagen men nuuu är jag hemma och det är helg <3

Har precis svarat på en telefonintervju och enda planerna för ikväll är crossfit och hemmamys, kram

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Fin outfit! 😃
nouw.com/evelinarou
Lina
Lina,
Hej Olivia,

Måste såklart börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg. Känns så ärligt och öppet det du skriver. Samt jättekul att följa en blogg där man följer ditt liv snarare än att ditt levs för att uppdatera bloggen, känns mysigt här och inte så tillgjort som på många nadra bloggar tyvärr 😟.

Till min fråga. Går i tankarna på att önska mig airpods i julklapp men har ingen närstående runtomkring, som har ett par, som jag kan rådfråga. Jag undrar helt enkelt hur du upplever dem. Sitter dem kvar? Har du dem när du gymmar? Tål de regn, fukt osv? Går du runt och är orolig över att tappa dem och hur upplever du ljudet? Är det något du stör dig på med dem? hehe många frågor. Blir jätteglad om du vill svara.

Kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG