GIRLS, GIRLS, GIRLS

Idag är det ju faktiskt inte en vanlig utan det är den internationella kvinnodagen. En dag som borde uppmärksammas om något, för det är ju så, tjejer är bäst och borde få den uppskattning, hyllning och uppmärksamhet varje dag på året egentligen.

Detta är inte en dag som ska firas, för vad är det att fira? Hur sjukt mycket mer som bör göras för att kvinnor ska få den jämställdhet vi borde ha år 2018, att kvinnor fortfarande ständigt får kämpa för att inte bli nedtryckta, förminskade eller skämtade om på vår bekostnad. Denna dagen borde istället få folk att få en riktig tankeställare, speciellt män, som gör att vi inte är där vi borde idag. Vi har kommit en bit men långt ifrån det samhälle jag vill leva i, det är en sak som är säker.

Istället vill jag idag uppmärksamma alla tjejer och kvinnor jag har runtomkring mig. Alla starka, coola, roliga, omtänksamma, underbara tjejer som alltid inspirerar mig <3

Sluta ALDRIG kämpa för era rättigheter, låt er ALDRIG bli nedtryckta eller förminskade. Det är vi som styr nu och glöm ALDRIG att ni är bäst och klarar vad fan ni vill!

Gillar

Kommentarer

juditbeata
juditbeata,

Bra skrivet! Själv publicerade jag ett inlägg om feminism och jämställdhet imorse, kika gärna in där och lämna feedback! <3

nouw.com/juditbeata
tufwa
tufwa,

Väldigt fint inlägg!

nouw.com/tufwa
oliviaskoglund
oliviaskoglund,
juliaskanberg
juliaskanberg,

Vilket fint inlägg! <3

nouw.com/juliaskanberg
oliviaskoglund
oliviaskoglund,
Wille
,
Många tjejer trycker också ner andra tjejer, snackar skit om tjejer, ägnar sig åt psykogisk krigsföring, är missunnsamma mot tjejer, och struntar i andra tjejer som råkar illa ut. För att det ska bli jämställt måste även detta ändras!

LIKNANDE INLÄGG