FULLT UPP

Hej på er, var så länge sedan nu jag verkligen satt ner och skrev. Men har haft så så fullt upp, känns som jag knappt hunnit med livet för att all min tid har bara lagts åt jobb. Jobbat varje dag i en vecka i princip och kommit hem runt 2 på natten efter varje pass. Meen vet att det kommer vara värt det i slutändan även fast det känns väldigt slitigt just nu, har däremot sjukt kul när jag jobbar faktiskt pga de jag jobbar med så det är inte alltför tufft.

Så det är inte så mycket att catcha upp med då dagarna har vari rätt lika. Idag börjar jag 16, innan dess ska jag ligga ute i solen lite, samma även imorgon. På onsdag däremot så åker jag till Miyo på Klädesholmen och sedan åker vi till Marstraaaand. Ska bli väldigt kul och skönt att träffa alla och få några dagar ledigt. Vi stannar där 2 nätter för massa skoj och sedan åker jag tillbaka hit till landet.

Vädret är underbart och allt är bra egentligen men känner bara att det inte blivit någon tid att hinna andas lite när det blir så mycket, efter tisdag är jag i vilket fall ledig 5 dagar så det blir nog bra.
Puss

  • Livet

Gillar

Kommentarer

teodoraR
teodoraR,
såå fina bilder
nouw.com/teodorar

LIKNANDE INLÄGG