FULLA DAGAR

Heej på er, hoppas ni haft en fin helg <3

Åkte ut till Rörö i helgen och hade jour på Sjöräddningen där istället för Käringön vilket blev väldigt kul. Var ute o övade massa hela helgen och fick lite att göra ändå så det blev väldigt lyckat, kul att se lite andra stationer också även fast jag trivs bra på Käringön. Blivit väldigt mycket sjöräddning det senaste som ni nog märker men jag är ju lite sån att jag går all in på grejer så ju mer man blir involverad desto mer vill man hålla på med det så det blir en sån spiral liksom.

Men det är väldigt kul samtidigt som det tar på krafterna att jobba heltid med ett jobb, dygnet runt på helgerna med Sjöräddningen och sen klämma in blogg och Instagram, samarbeten och allt vad det är på dem få timmarna på kvällen. Så det är viktigt att få lite break och återhämtning i allt vilket jag får se till att få denna helgen istället. Men jag ska ju faktiskt åka iväg massor i vår som jag ska berätta mer om så vill ju passa på nu innan man åker iväg en del såklart.

Nu ska jag jobba vidare och ikväll blir det nog träning, kram

Åkte in på lördagskvällen på en körning till Göteborg vilket var rätt ballt att se utifrån med alla stora fartyg som kör i Göteborgs-hamnen med staden som lös upp. Har ju mest varit på havet mer uppåt Tjörn och Orust med tanke på att vi alltid haft landställe och båt där så det är ju kul att se lite närmre stan också.

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG