EN VECKA PÅ KÄRINGÖN

Hej på er!

Befinner mig just nu i Göteborg eller närmare bestämt Käringön. Bestämde mig i helgen för att åka ner till västkusten och spendera lite tid på Käringön och ha jour på sjöräddningen. Det är ju rätt få larm nu såhär års så passar perfekt att kombinera jouren med skola och plugg, ta mysiga promenader och hänga med lite härligt folk!

Varit mycket i Göteborg och trots att jag älskar Stockholm så är dessa miljöombytena så tacksamma när man sitter hemma hela dagarna och pluggar, då gör en annan miljö lite gott. Sen är det ju maagiskt på Käringön såhär års speciellt nu när det är så mycket snö och dessutom fryst på mycket, något speciellt man inte får på sommaren här!

Stannar veckan ut för lite möten och annat fix sedan i Göteborg innan det bär av hem till Stockholm, hoppas ni får en fin vecka, kram <3

Måste förresten nämna att jag fyllt på min Sellpy shop nu med massa kläder som inte kommer till användning eller som jag varit tvungen att rensa ut när utrymmet blev lite mindre i Stockholm, finns massa fint till väldigt bra pris så kika in på länken HÄR!

Lite av plaggen som ligger ute

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG