EN DAG PÅ HAVET

Hej på er!

Jag är nu hemma på landet igen efter Marstrand, eller kom rättare sagt hem igår kväll. Något senare än planerat då jag skulle stanna tills fredag förmiddag, meen kände verkligen inte för att åka och det var en del folk som skulle stanna under helgen så det blev ytterligare ett dygn.

Har i vilket fall haft en härlig weekend eller vad man ska kalla det, så mycket roligt men det blir väldigt intensivt när man bor så tätt med människor och konstant har massa runt omkring sig. Så att komma hem till sin säng, packa upp och duscha var mer än uppskattat.

Tänkte att jag skulle skriva ihop ett separat inlägg om dagarna på Marstrand samt lägga upp alla bilder därifrån.

Dagen idag har spenderats ute på en holme med båten och hela familjen. Något som händer alltför sällan när man har massa syskon och familj som aldrig är samlade på samma plats. Var väldigt härligt i vilket fall och det blev en och annan nap under dagen sliten som man var från veckan.

Vi var på Vallerö som ön heter utanför Kärringön och tycker bara ni ska ta en tyst minut och se hur vackert det är på bilderna nedan, få ställen i Sverige som har turkost vatten. Så så vackert iallafall.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG