ATT FLYTTA

Hej på er!

Ligger nu nyduschad med nya lakan i mitt nya rum. Trodde verkligen inte det skulle ta så lång tid att flytta alla grejer och möblera om men har hållt på princip hela dagen. Man inser ju inte riktig hur mycket grejer och kläder man faktiskt har förens man tömmer hela sitt rum, vet liksom inte huur många gånger jag sprungit upp och ner för trappan idag mellan rummen. MEN nu är jag äntligen klar iallafall, har fixat iordning allting och fått ner alla mina saker. Har däremot lite små fix kvar såklart, vill få upp en del tavlor, byta gardiner och lite annat smått, men i stora drag är jag klar. Är så nöjd verkligen och det känns härligt att ha fått det iordning.

Igår hade vi en jättetrevlig middag här, åt massa gott med sashimi till förrätt och mammas carbonara till varmrätt och sen äppelpaj <3 Somnade som en sten sen vid halv tolv då jag verkligen sovit lite det senaste så det var skönt.

Idag vid fem så åkte sedan jag och pappa till gymmet för att gå på spinning. Var rätt längesedan jag var på det passet om man jämför med innan då jag nästan cyklade 4 gånger i veckan och nu var det nog 2 månader sen sist så det var kul. Tycker lätt det är bästa konditionsträningen och man kan verkligen ta ut sig helt, väldigt bra för kroppen också i o med att det inte sliter..

Ska plugga lite nu och sen äta middag bara, kram!

Gillar

Kommentarer

wille
,

har du en egen dubbelsäng? lyxigt värre isf 😉

desires
desires,

Gud vad härligt!

nouw.com/desires

LIKNANDE INLÄGG