HEKTISK MÅNDAG

Min gosiga tröja kommer ifrån Envii.

Hej allihop<3

Sitter i skrivande stund vid köksbordet och har precis ätit upp. Sen middag tänker ni men det hör faktiskt till det vanliga hehe, alltid ätit sena middagar av någon anledning. Har haft en bra måndag idag, rätt sega lektioner men slutade vid tre så det är okej. Direkt efter skolan åkte jag och tjejerna som ska sova ihop i Badga till antikhallarna. Vi satt och pratade och fika ett bra tag, så mysigt verkligen. Miyo hängde också med och vi satt bara och pratade om resan princip, bara 5 dagar kvar nu så börjar verkligen bli taggad!! Ska bli så skönt att komma iväg, åka skidor och bara ha världens roligaste vecka med världens härligaste gäng!

När vi hade fikat klart åkte jag, Beata och Andrea vidare till Shelta och kollade på lite skor, tips på den skobutiken om ni vill ha lite udda men snygga sneakers. Fick i vilket fall med mig ett par hem, lite fel tillfälle och köpa de nu men gillade dem myycket. Kan lägga upp ett inlägg med dem senare.

Efter det så mötte jag upp Martha på biblioteket och pluggade lite, blev inte så mycket plugg då klockan var rätt mycket och jag skulle på boxning halv 8 men det är alltid kul att träffa henne<3

Skulle sen ta mig hem och det var total stopp av någon anledning så det har tydligen tagit timmar idag för folk att komma ut till mitt område, men hoppade av några hållplatser innan och i princip sprang hem i -10.. Hade iallafall uggs, stickad tröja och vinterjacka idag så överlevde trots allt.

När jag kom hem vände jag i princip bara och åkte direkt till gymmet och tränade boxning och nu sitter jag här, puh. Är helt slut nu och borde verkligen plugga då det varken blev något igår eller idag men vi alla vet ju att det inte kommer hända så får ta det imorgon helt enkelt. Ska försöka sova snart så ni får ha det så bra, puss!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG