DESSA SOMMARKVÄLLAR

Haft en så så härlig dag. Vaknade som vanligt efter 10 stabila timmars sömn, något molnigt vilket på sitt sätt var bra då jag kunde sätta mig och plugga lite körkort. Välbehövligt att jag sätter igång med det nu i tid så jag kan ta körkortet i samband med min födelsedag. Övningskörde sedan lite och tog därefter båten på en tur med Elin, tankade lite och åkte sedan till skärhamn för glass och strosande.

Vid 18 så hade vi även lite familjekompisar (mer som släktingar) över som var så så trevligt, vi åt färska kräftor från Mollösund och mammas paj <3

Har nu spenderat kvällen och bara tagit det lugnt, fixat med lite bilder och kollat youtube. Imorgon så åker jag till Göteborg då det är dags för lite födelsedagsfirande vilket ska bli så kul, att träffa alla älskade o saknade vänner. Har ju i princip varit i Göteborg en helg på hela sommaren vilket jag trivs så bra med, att bara få en paus från allt hemma och komma ifrån stan lite när det är så varmt, men det gör ju också att det blir extra kul att komma hem dit nu. Så det är planen för imorgon och redan på lördag är planen att åka tillbaka ut hit till landet igen.


  • Livet

Gillar

Kommentarer

isabellekahlin
isabellekahlin,
men så gott och härligt det ser ut!! 😍😍👏🏼
nouw.com/isabellekahlin

LIKNANDE INLÄGG