DENNA VECKAN

Hej på er!

Kom precis, eller för en timma sen, hem från skolan.. Vi hade öppet hus på samskolan idag och då jag är med i kåren skulle vi vara där, svara på frågor, ha rundvandring osv vilket vi kommer göra på alla öppet hus. Kul men nu är jag räätt trött.

Vaknade imorse helt förstörd på världens sämsta humör då jag var så så trött, frusen och bara kände mig stressad över skolan det första jag gjorde när jag vakna, inte världens bästa känsla. Det vände iallafall och blev en rätt bra måndag. Hade en redovisning imorse samt hann åka hem en stund i mellan skolan och öppet hus och duscha och lite sånt. Nu vill jag bara sova men måste verkligen plugga då jag har stort religionsprov imorgon.

Planen för resten av veckan ser ut så att jag på,
Tisdag först har en vanlig skoldag, religionsprov, skicka in affärsplan för UF och lite annat plugg. På kvällen ska jag sedan på ett event Nakd har på posthotellet som Martina ska med mig på<3

Onsdag har jag som alltid en kort skoldag och ska för en gångs skull hem och ta det lugnt, plugga och sen ska jag äääntligen på crossfit igen. Kände det nu att idag är första dagen jag inte alls känner mig förkyld längre eller behöver missbruka nässpray, väldigt skönt då sånt alltid håller i sig så sjukt länge..

Torsdag har jag en lång skoldag, ledarskapsprov, möte med elevkåren och lärare och sådant. På kvällen ska jag sedan på någon teater med klassen, mindre kul meen.. det resulterar i en ledig dag på Fredag. Har ju bara två lektioner på fredagar, svenska som teatern är med och SA vilket är eget arbete timmen så en ledig dag blir det och de kan jag säga är välbehövligt. Ska dock in till stan och ha rådgivarmöte med UF samt städa pappas kontor. Ska även på crossfit på kvällen och sedan ska jag åka ut till landet. Längtar så mycket att komma ut dit.

Anledningen att jag ska dit är delvis för att bara ta det så så lugnt men även för att jag ska träffa sjöräddningen på Käringön. Har faktiskt inte nämnt det men jag ska börja jobba för Sjöräddningssällskapet främst i sommar då, kan gå in lite mer på det separat men det känns väldigt bra. Finns ju inget jag gillar mer än att vara ute på havet så det har varit något jag tänkt på länge.

Som ni kanske märker så har jag även bytt domän till .se, har ju fortfarande bloggen på Nouw men nu blir det lite lättare att komma in på bloggen bara.

Långt inlägg men nu vet ni lite hur veckan ser ut. Hoppas ni haft en bra måndag, kram!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG