DENNA HELGEN

Hej på er, denna helgen spenderades som sagt på landet och det var verkligen precis vad jag behövde. Gick upp rätt tidigt i lördags då jag som sagt skulle ut till Käringön, vilket ligger ca 10 min med båt från Hälleviksstrand. Då jag ska börja jobba hos sjöräddningen, vilket går ut på att man frivilligt är med i deras insatsstyrka på havet kan man säga. Har länge funderat på detta då det absolut bästa jag vet är att vara ute på havet och länge tyckt detta hade varit något för mig. Tog därför tag i detta då jag tar studenten i sommar, och det blir då inte samma "hets" att man måste tjäna passa pengar eller ta till vara på sommarlovet helt utan man kan göra lite mer saker i sin takt. Är därför riktigt taggad på detta, kommer nog vara tufft på många sätt då man faktiskt räddar liv, men jag vet att detta kommer vara extremt lärorikt för mig och ge mig väldigt mycket.

Så i lördags var jag helt enkelt på Käringön, var med på deras stationsmöte, kollade runt och fick lite saker introducerat osv.

Åt sedan en mer än god middag, massa sashimi, avokado och koriander<3 Åt en sen lunch så blev en lite lättare middag.

Tog sedan en liten kvällspromenad i samhället, så himla rofyllt. Det är ju inte så många som bor där ute året runt så det är bara helt tyst, jättefrisk luft och ett lugn man inte riktigt får hemma i stan. Satt vid vattnet ett tag och bara la ifrån mig mobilen och andades ut lite.

I söndags vaknade jag efter många timmars sömn till världens finaste väder och gjorde en god bananpannkaksfrukost. Tog sedan en låång promenad vid havet och njöt av första solen på länge. Uppskattar verkligen omgivningen extra på landet just när man kommer ut dit då och då.

Åkte sedan hem på eftermiddagen, städade pappas kontor, duschade och gick sedan och laa mig<3

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG