CROSSFIT

Hej på er, gick upp hyfsat tidigt idag då jag körde ett crossfit pass kl.10. Är verkligen så så glad att jag börja köra crossfit då jag innan var rättssäker att det var nått för mig men fick verkligen de bekräftat nu när jag kört i 2 månader. Har ju alltid älskat att träna mycket och hårt så denna typen av träning där man ger allt och gör heelt annorlunda saker än när jag tränade själv gillar jag verkligen.

Efter träning så städade jag sedan pappas kontor och nu har jag duschat, ätit sen lunch och ligger och kollar lite ex on the Beach. Väldigt skönt att få allt sånt gjort direkt istället för på söndag som redan är lite sega i sig. Har även hämtat mina nya skidor som är färdigfixade nu så vill bara ut och åka nu nu nu!
Planen för ikväll är att åka till Kullavik för middag med elevkåren, vilket kommer bli jättemysigt!

Ska bara ta det lugnt nu och mysaa, kram!

Tänkte förrästen samla ihop frågor och svara på ett frågeinlägg nu så om ni har någon fråga så får ni gärna ställa de här eller på insta dm eller liknande<3

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Hej Olivia,

Måste såklart börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg. Känns så ärligt och öppet det du skriver. Samt jättekul att följa en blogg där man följer ditt liv snarare än att ditt levs för att uppdatera bloggen, känns mysigt här och inte så tillgjort som på många nadra bloggar tyvärr 😟.

Till min fråga. Går i tankarna på att önska mig airpods i julklapp men har ingen närstående runtomkring, som har ett par, som jag kan rådfråga. Jag undrar helt enkelt hur du upplever dem. Sitter dem kvar? Har du dem när du gymmar? Tål de regn, fukt osv? Går du runt och är orolig över att tappa dem och hur upplever du ljudet? Är det något du stör dig på med dem? hehe många frågor. Blir jätteglad om du vill svara.

Passar på at ställa lite fler frågor nu när du bad 😉.

Vet du ännu vad du vill hitta på i sommar, närmsta åren? Hur tänker du kring framtiden angående karriärshets och pengar. Känner du dig orolig över att du i framtiden inte kommer ha den ekonomin du vill och känna att du inte har möjlihet att leva det livet du vill? Känns som om det är ett stort stressmoment i alla fall i mina kompiskretsar. "Alla" vill så mycket och gärna liksom. På gott och ont.

Kram
Lina
,
Var ser du dig själv bo i framtiden, alltså när du har familj osv (om du vill detta förstås)?

Hur ser du på de pengar du tjänar nu? Hur mycket (procentuellt) sprarar du och hur mycket unnar du dig själv i nuet?

Vad jobbar dina föräldrar med?

Okej det var allt hehe

Kram
Stella
,
Har du några komplex, och hur hanterar du dem?

Ska du till alperna på sportlovet, vart isf? <3

Tips på butiker i gbg som inte är kedjorna? Alltså lite mindre butiker där man kan hitta Mer unika grejer liksom

LIKNANDE INLÄGG