CHANGES

Hej på er! Igår hade jag en riktigt fixar-dag, fick ett ryck så jag gjorde rummet kliniskt rent och kasta ut i princip allt julpynt. Är verkligen sån person att jag dagen efter julafton vill ha bort allt som har med julen att göra trots att jag äälskar myset innan och pyntar gärna i november. Men bort togs det och efter det hjälpte jag pappa massa med att åka och tvätta bilarna och rensa poolen haha, tjäna in lite points.

Sedan åkte jag faktiskt till Ikea då jag ville ha nya lakan, har i princip bara en uppsättning lakan som passar min säng med mått och färger så ville ha massa nytt, fräscht. Köpte vita och ljusgrå fina lakan som kommer passa bra, och förvånansvärt nog hitta jag jättefina gardiner. Har länge velat byta ut mina då de jag har nu är i väldigt tunt material som dels släpper in mycket ljus på morgonen och sedan tycker jag inte riktigt om hur dem ser ut. Hittade i vilket fall ett par tjocka, långa, jättefina gardiner som blev helt perfekta med längd och så.

Familjen åkte sedan på kvällen och kollade på bio då pappa önskat sig det i julklapp, Lyckligare än mig kan ingen vara, kollade vi på. En väldigt mysig, svensk, feel-good film. Fick sedan efter filmen ett ryck att sätta upp gardinerna, att stå och stryka 8m gardiner var väl lite mer komplicerat än jag trodde så jag stod nog i 3 timmar med dem, men upp kom dem och det blev jättebra så jag är nöjd.

Nu har jag käkat frukost, skriva klart 2 st delar av en årsresumé som blev fin och personlig så jag hoppas ni gillar den. Första delen kommer ikväll så håll utkik. Nu ska jag ut i den strålande solen och promenera, kram<3

Dem går i samma färger men såhär var dem först, tunnare och lite kortare samt en vit gardin bakom.

Och tillsist såhär, ett tjockare material, lite längre och en ljusgrå gardin bakom.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

wille
,
en gång köpte jag ett örngott från ikea, det brände i huden, det är nog mycket kemikalier i dem.. köp från hemtex istället e mitt tips

LIKNANDE INLÄGG