BACK TO REALITY

Hej på er, var ett tag sen jag satt ner och skrev nu men livet har väl helt enkelt kommit i mellan. I måndags så flyttade jag tillbaka till Göteborg och lämnade sommarparadiset bakom mig. Känns alltid lika sorgligt men efter att i princip ej varit i Göteborg på 2 månader så längtar man alltid tillbaka lite också.

Igår så drog i vilket fall skolan igång lite halvt. Egentligen bara 1orna som började men då jag är med i elevkåren behövde vi vara där och fixa lite och välkomna 1orna. Först på måndag alla börjar och då drar det igång direkt med schema och vanliga lektioner..

Blev i vilket fall en kort dag och sedan drog vi i kåren och fikade lite på kafé magasinet. Strosade sedan runt lite i stan, hittade inget speciellt förutom ett "mjukis" set som funkar lite till allt. Mötte sedan Martina, åt lite lunch, tog ytterligare en kaffe och bara hade det mysigt<3

Idag så är planen att gymma, fixa lite med bloggen och ikväll ska jag sedan på middag hos Johanna med alla tjejer och sedan är det lite festligheter i stan planerat, kommer nog bli kul!

Kram


  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG