ATT TÄNKA PÅ, PACKLISTA OSV

Q/A

hej! åker till val thorens nu på fredag på en liknande resa och undrade bara om du kunde göra ett inlägg med lite tips, packlista osv? skulle uppskatta det! <3

Hej!

Självklart kan jag göra det. När det kommer till packningen så brukar jag alltid oavsett resa använda mig av sidan; http://www.packlista.com. Man kan på så sätt ställa in exakt vart man ska, hur lång tid och kön osv. Då får man alltid med det viktigaste!

Sen att tänka på i övrigt med en sådan resa är att man till stor del har på sig skidkläder, tycker därmed det är viktigt med byten av underställ, skidset, balla tishor att ha över understället och hoodies osv. På kvällarna är det också lite annorlunda, det är ju trots allt en skidort man är på och det är därmed inte lika uppklätt som om man skulle gått ut hemma. Dvs ingen idé att ha med sig klänning, kjol eller klackar då det inte passar i det vädret. Jag och alla andra tjejer hade i princip alltid jeans, sneakers och någon form av blus när vi gick ut så det är att rekommendera!

Det är väl det jag tycker är viktigaste annars är det väl inget speciellt jag kommer ha på, ha med najs mössor, solglasögon, högtalare till rummet och kläder man trivs i så blir det alltid bäst!

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG