ALLA HJÄRTANSDAG MIDDAG OCH INREDNING

Heej på er!

Haft en så trevlig helg som började i fredags med att jag åkte och träffa min sjukgymnast och körde rehab. Kändes skönt då jag nu fått mycket tyngre övningar med maskiner på gymmet och endast rehab 1 gång per dag istället för 5 som det var i början så det går framåt. Efter rehaben tog jag i vilket fall en sväng på stan, var inne på Atelier och kikade lite på inredning och asså woow vad allt där är perfektion. Exakt sån stil jag älskar.

Begav mig sedan hemåt och duschade och började fixa mig för kvällen då jag och Martina skulle ut och käka lite. Så vi sågs först hos henne och drack lite bubbel innan vi gick till min favvo-italienska restaurang, Trattoria Di Pasquale. Åt massa gott bröd och lasagne och hade det så mysigt. Vi gick vidare till Zamenhof och träffade upp fler vänner och sedan, tro det eller ej så gick vi ut lite spontant. Lite osäker om jag vågade det först med knät men kändes bra så tog det försiktigt så det var kul att komma ut lite.


Spelade förövrigt in en vlogg i fredags och börjat kolla lite på den nu, är väldigt osäker om jag ska lägga upp den haha man blir ju så extremt självkritisk när gör något sådant man inte kan för fem öre, men samtidigt måste man ju börja någonstans och ingen levererar väl en top notch vlogg första gången så kanske bara kör hahah, återstår att se.

Igår hade jag bara en riktigt chill-dag, var så trött så låg och kollade serier hela dagen och avslutade kvällen med en god asiatisk tonfiskmiddag. Denna söndag har varit rätt lik, riktigt skitväder ute så ska åka till gymmet och träna bara sedan blir det myskväll hemma. Hoppas ni haft en fin helg, kram <3

Gillar

Kommentarer

Alice
,
Lägg ut vloggen bästa du <3

LIKNANDE INLÄGG