4E JANUARI

Har precis avnjutit en lång frukost, älskar att sitta i köket länge på helger och lov trots att man ätit upp och bara hålla på med datorn och kolla någon serie, speciellt när solen lyser in.

Jag ska däremot byta om nu och åka iväg och fixa lite ärenden. Ska hämta paket, har typ ytterligare 3 andra paket jag väntar på bl.a min julklapp till min syster (!!) haha, så sjukt att jag ej fått den än men antar att det är kaos runt dessa tider med mellandagsrea och allt. Ska även köpa en ny Gopro sladd så att jag kan föra över filmer, tappade bort den i våras så har inte ens kunna överföra filmerna från Bad Gastein. Blev inte så bra filmer därifrån men ändå. Har dessutom på senaste tiden blivit väldigt sugen på att testa att kanske börja vlogga lite eller göra lite film på youtube, tycker själv det är allra roligast att följa folk som lever ett vanligt liv som är rätt relaterbart (tydligen inte ens ett ord men ni förstår) så kanske värt ett försök?

Så nu ska jag bege mig, efter det ska jag ut och springa i solen och ikväll ska jag och ett gäng tjejer fira Cornelia som fyller år på söndag, planen är middag och sedan blir det eventuellt utgång men vi får se lite.

Kram

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG